Komend weekend de nodige toppers!

Terug naar het nieuwsoverzicht

In het programma van komend weekend staan de nodige toppers om de koppositie op het programma.

LDODK 3 verloor de eerste wedstrijd van de competitie met 16-15 van De Wâlden 4. Ook het enige puntverlies van het 3e. De Wâlden 4 is nog zonder puntverlies in de competitie, maar heeft wel een punt in mindering door de sportieve sanctie. Winst betekent dus dat 3e een punt voor komt te staan in de competitie waar deze twee teams toch echt wel de sterkste twee zijn. Deze wedstrijd is om 16.55 in Kortezwaag.

LDODK C1 en Drachten/Van der Wiel C1 hebben de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen elkaar. In Drachten werd het 8-8. Het enige puntverlies van deze 2 teams. Zaterdagmorgen om 11.05 staan deze 2 teams tegen over elkaar in Kortezwaag.

LDODK C3 staat zonder puntverlies 2 punten voor op Joure C2. De tegenstander van komende zaterdag in de nieuwe sporthal in Joure (13.00 uur). De thuiswedstrijd won C3 met 11-2.

LDODK C4 heeft 2 verliespunten minder dan koploper WIK ’34 C1 en dat is de tegenstander van komende zaterdag in Damwoude (11.00 uur).

Tot slot staan LDODK F1 en Heerenveen F1 beide zonder puntverlies bovenaan. Zaterdag spelen ze in Heerenveen tegen elkaar, om 9 uur. De week erna in Gorredijk.

Deel dit artikel op: