Klaar voor het nieuwe seizoen: sponsors staan ook volgend jaar achter de club

Terug naar het nieuwsoverzicht

Geen seizoensfinale van de Korfbal League, geen tweede deel van de veldcompetitie. Door de coronacrisis lagen veel korfbalactiviteiten lange tijd stil. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het nieuwe korfbalseizoen in volle gang. Ook de sponsorcommissie is druk in touw.

Deze week is de commissie druk bezig geweest alle (deels vernieuwde) sponsorborden op te hangen langs het hoofdveld van LDODK. “Eigenlijk alle sponsoren zijn ons ondanks corona trouw gebleven”, vertelt voorzitter van de sponsorcommissie Tony Overmeer.

Stabiel

In andere jaren zag LDODK aan het einde van het Korfbal League-seizoen een groei van het aantal sponsoren. Nu blijft dat aantal stabiel, zegt Tony. Hij is daar blij mee. “We zien, zoals elk jaar, wel een aantal opzeggingen, maar dat staat los van corona. Daartegenover staat dat we dit jaar weer contracten hebben afgesloten met een aantal nieuwe sponsoren.”

Vanaf volgend seizoen zijn ook Acquario Sports en Events, Montagemarkt Grou, Wassenaar Vastgoedadviseurs, Auto Gorredijk, Autobedrijf Van der Veen, Makelaardij Benedictus en Bonnema Reiniging Services sponsor van LDODK. “Ontzettend mooi dat ook deze bedrijven LDODK komend seizoen gaan steunen.”

Sponsors, bedankt!

Deel dit artikel op: