Kampioenen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Diverse teams van LDODK/Rinsma Fashion hebben dit weekend het kampioenschap weten binnen te halen. Een overzicht:

De F1 nam het vrijdagavond in Oldeberkoop op tegen de F1 van Lintjo. Dit laatste competitieduel werd met 3-12 gewonnen. Hierdoor eindigt de ploeg de competitie met tien punten op de eerste plaats.

De D5 werd zaterdag kampioen mede dankzij een 4-7 overwinning op de D2 van Donkerbroek. Naaste concurrent Thrianta D2 verloor, waardoor het verschil in punten is gestegen naar vijf. Volgende week sluit de ploeg de competitie af met een thuiswedstrijd tegen Thrianta.

Onze C3 wist met 9-5 te winnen van It Fean/Boelenslaan C2. Hierdoor komt de ploeg op acht punten uit vijf duels en is de ploeg niet meer te passeren door de concurrentie. Volgende week speelt de C3 uit bij Oerterp/VKC C1. Dan kan de ploeg er eigenhandig voor zorgen dat de titel niet hoeft te worden gedeeld.

LDODK C2 won zaterdag met 6-3 van nummer twee Vlug & Vaardig C1. Dankzij deze overwinning is de ploeg niet meer bij te halen door de concurrentie.

LDODK B3 wist vorige week Altijd Kwiek B1 met 4-5 te verslaan. Hierdoor was de ploeg niet meer in te halen door concurrenten. Zaterdag werd er in Gorredijk met een klinkende 14-5 overwinning op Wees Kwiek/NKC (N) B1 voor gezorgd dat de titel met niemand hoeft te worden gedeeld. Een knappe prestatie.

Onze B2 maakte het zaterdag nog even spannend, maar wist met 15-14 te winnen van nummer twee Wordt Kwiek B1. Hierdoor komt de ploeg op tien punten uit vijf wedstrijden en is het kampioenschap een feit.

Donderdag wist de midweek dankzij een 13-13 gelijkspel bij Mid-Fryslân/Jansma Burdaard het kampioenschap veilig te stellen. Met nog een wedstrijd voor de boeg staat de ploeg met 3 punten los van de nummer twee. (video)

Vorige week wist LDODK 2 al kampioen te worden. Zondag spelen LDODK 5 en 6 tegen respectievelijk Koru 2 en Kinea 3. Beide ploegen zijn bij winst kampioen. Volgende week zijn er nog kansen voor LDODK D1, D2 en E1.

Kampioenen: van harte gefeliciteerd!

Deel dit artikel op: