Kampioen! Medailles voor E1, E2, D1 en B3

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het was een mooi weekend op sportpark Kortezwaag. Verschillende jeugdteams van LDODK kregen daar de medailles omgehangen voor het behaalde kampioenschap.

De E1 speelde de laatste wedstrijd van dit deel van de veldcompetitie tegen de E1 van Harich. Een tegenstander waar eerder in Harich nog nipt van werd verloren (10-9). In Gorredijk werden er wel punten behaald: er werd met 3-1 gewonnen.

Op hetzelfde moment speelde de E2 tegen de E1 van DTG. Er werd veelvuldig gescoord, maar LDODK kon niet voorkomen dat de enige nederlaag van het seizoen werd opgelopen. Het werd 9-10. Omdat alle andere wedstrijden wel werden gewonnen, is ook voor de E2 het kampioenschap een feit.

Voor de D1 stond een wedstrijd tegen SCO D1 op het programma. In Gorredijk was LDODK zaterdag met 21-5 te sterk. Daardoor is de D1 ongeslagen kampioen.

De B3 speelde de laatste wedstrijd van de competitie in Oudega tegen Quick ’21/Vlug en Vaardig (G) B2. Door het 6-6 gelijkspel werden de punten gedeeld, maar 1 punt was genoeg om de koppositie niet met Oerterp/VKC te hoeven delen.

Alle spelers en begeleiders: van harte gefeliciteerd!

Deel dit artikel op: