Kaartverkoop play-offs thuiswedstrijd 28 maart

Terug naar het nieuwsoverzicht

Door de overwinning op Blauw-Wit en een nederlaag van KZ is LDODK zeker van deelname aan de play-offs van de Korfbal League. Op zaterdag 28 maart speelt LDODK een thuisduel (20:00) in de play-off-serie. De kaartverkoop hiervoor begint binnenkort.

Leden

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd voor ‘leden’ start op maandag 9 maart om 19.00 uur. (Onder leden wordt verstaan de leden, seizoenkaarthouders, vrijwilligers, donateurs). Kaarten zijn te bestellen via de link die in de nieuwsbrief is gecommuniceerd. De exclusieve kaartverkoop voor ‘leden’ is tot en met 12 maart 23.59 uur. Na dit tijdstip wordt de kaartverkoop voor iedereen open gesteld.

De tarieven zijn gelijk aan afgelopen jaar:

  • Tot en met 15 jaar: 5,00
  • 16 t/m 64 jaar: 7,50
  • 65 jaar en ouder: 5,00

Kaarten moeten online worden besteld en direct worden betaald via iDeal. Per bestelling worden er € 0,50 transactiekosten in rekening gebracht.

Kaarten kunnen afgehaald worden na LDODK – TOP op 14 maart of voorafgaand aan de play-off van het 2e op 20 maart (20.30 tegen DOS’46 2).

Sponsoren

Alle sponsoren ontvangen informatie via de Business Club-app.

Kaartverkoop play-offs uitwedstrijd 21 maart

De kaartverkoop zal afhankelijk zijn van wie de tegenstander wordt. Als LDODK tegen PKC gaat spelen, dan zijn er beduidend meer kaarten beschikbaar dan wanneer TOP de tegenstander is. De kaartverkoop voor leden zal op 16 maart om een nader te bepalen tijdstip open gesteld gaan worden. Ook hier is van toepassing dat er online betaald moet worden. Er zal een bus rijden vanuit Groen Kabaal, details hierover volgen nog.

Het afhalen van deze kaarten kan voorafgaand aan de play-offs van het 2e op 20 maart.

Competitiewedstrijden overige teams tijdens play-offs

Er zijn aantal wedstrijden die tegelijkertijd gepland staan, daar wordt nu geïnventariseerd wat de behoefte tot verplaatsen is. Informatie hierover volgt per team.

Vragen

Vragen over de play-offs kunnen worden gesteld via ahoy@ldodk.nl.

Deel dit artikel op: