Rij kortezwaag

Kaartverkoop LDODK/AH Gorredijk – DOS ’46 (18 december)

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vrijdag 18 december staat de noordelijke derby LDODK/AH Gorredijk – DOS’46 op het programma. Voor deze wedstrijd worden speciale entreekaarten uitgegeven, alleen met deze entreekaart heb je toegang tot de wedstrijd.

Ook de jeugdleden die in het bezit zijn van een jeugdkaart, moeten, als ze deze wedstrijd willen bezoeken, een entreekaart komen halen!! Op vertoon van hun jeugdkaart kunnen ze een entreekaart kaart krijgen. Op 18 december moet bij toegang van de wedstrijd zowel jeugdkaart als entreekaart getoond worden.

Voor wat betreft de kaartverkoop, zal er een voorverkoop worden georganiseerd, waarbij eigen leden, commissieleden, kader etc. voorrang krijgen. De kaartverkoop vindt plaats in de kantine van Kortezwaag.

De reguliere entreeprijzen zijn van toepassing:
15 jaar en ouder € 6,00
t/m 14 jaar: € 3,00

LDODK-jeugdleden met/op vertoon van jeugdkaart: gratis, maar moeten dus wel kaart halen!

Degene die bij deze wedstrijd in functie zijn (zie lijst vanuit KL-managers, is deze week is rondgestuurd) hoeven geen entreekaart te halen. Zij kunnen zich (zoals gebruikelijk)  bij aanvang van hun werkzaamheden melden en krijgen dan een polsbandje.

Data kaartverkoop voor LDODK-ers:
(leden,  kaderleden, commissieleden, trainers en coaches, donateurs, Club van 50-leden (maximaal 2 kaarten per persoon))

Donderdag 10 december van 18.00 tot 20.00 uur
Vrijdag 11 december van 18.00 tot 20.00 uur

Jeugdleden krijgen op vertoon van hun jeugdkaart een ‘jeugd’entreekaart.

Businessclubleden kunnen op vertoon van hun BC-kaart via de gebruikelijke ingang de wedstrijd bezoeken, en hoeven derhalve geen entreekaart op te halen.

Vrije verkoop en indien nog kaarten beschikbaar

Zaterdag 12 december 10.00 tot 12.00 uur

Mochten er na zaterdag nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen via dos46@ldodk.nl kaarten aangevraagd worden. Deze zullen op volgorde van binnenkomst behandeld worden.

Via website en Social Media zal gecommuniceerd worden of er nog kaarten beschikbaar zijn.

KNKV-pashouders

Belangstellenden kunnen zich vanaf heden melden op dos46@ldodk.nl. In eerste instantie is voor deze pashouders (zowel KNKV-legitimatie als KL-pas) een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanvragen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien toegekend kunnen deze kaarten op genoemde data worden gehaald in Kortezwaag. Zonder aanmelding vooraf kan ook KNKV-pashouders de toegang geweigerd worden.

Deel dit artikel op: