Kaarten voor de zaalfinale

Het is nog ver, maar LDODK/Rinsma Modeplein moet in verband met een mogelijke deelname aan de zaalfinale in de Ziggo Dome tijdig een aantal zaken aan het KNKV doorgeven. Een van de zaken heeft betrekking op de entreebewijzen.

Mochten we de finale halen, willen we natuurlijk met zoveel mogelijk leden bij elkaar de finale beleven. We zullen hiervoor dan ook 600 kaarten afnemen bij het KNKV. Echter weten we dat veel mensen ook naar de zaalfinale willen als LDODK zich niet voor de finale weet te plaatsen.

Het is mogelijk om kaarten te reserveren via LDODK, waarbij je dus in finale in het LDODK-vak zit. Als LDODK de finale niet haalt, dan zul je ook entreebewijzen krijgen van de vloer of 1e ring. Dit is afhankelijk van de aanvraag van finalisten. Prijzen zijn tegen een lager tarief.

Wil je de finale bezoeken als LDODK de finale niet haalt? Dan kun je je aanmelden via ziggo@ldodk.nl. Deze aanmelding is dan wel bindend. De tarieven voor deze kaarten bedragen € 27,50 per stuk. Deadline hiervoor is zondag 4 maart 2018.

Deel dit artikel op: