Jonge bikkels op het veld

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voor de tweede zaterdag op rij speelde de jeugd van LDODK/Rinsma Modeplein afgelopen zaterdag onderlinge wedstrijden, buiten op het kunstgrasveld.

Er kwamen negen teams in actie. Aan het eind van de ochtend vroor het nog, waardoor het kunstgras niet gebruikt kon worden. Maar het middagprogramma ging gewoon door. Gekleed in lange broek trotseerden de jonge korfballers de lage temperaturen. Het veld ligt in de luwte, waardoor de koude wind geen spelbreker was. Bovendien stak zo nu en dan een lekker winterzonnetje de kop op.

Ondanks de winterse omstandigheden geniet de jeugd volop van deze wedstrijden. De opkomst bij de doordeweekse trainingen is ook goed. Het zijn liefhebbers en het zijn bikkels. Met de buitentrainingen en de onderlinge wedstrijden wil LDODK haar jeugd toch mogelijkheden bieden om ondanks de beperkingen te kunnen sporten.

Bingo

Ook buiten het veld zijn er activiteiten om toch leuke dingen met elkaar te kunnen doen. Vorige week zaterdag organiseerde supportersvereniging Groen Kabaal een online bingo waar circa 125 leden, vrijwilligers en supporters aan meededen.

Deel dit artikel op: