Jantje Beton collectanten gezocht

Van 25 februari tot en met 9 maart mogen de collectanten de straat op in Gorredijk voor de Jantje Beton-collecte. Help jij mee?

Jeugdkamp

Het jeugdkamp van LDODK is ieder seizoen één van de hoogtepunten voor onze jeugd, dit jaar van 28 t/m 30 juni. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De organisatie wil de eigen bijdrage van de deelnemers zo laag mogelijk houden, zodat de activiteit voor zoveel mogelijk jeugdleden toegankelijk is.

Jantje Beton

Om dat mogelijk te maken doet LDODK als sinds 2003 mee aan de Jantje Beton collecte. Onder de inspirerende coördinatie van Jikke Kortstra steken veel vrijwilligers tijd in deze collecte. Jantje Beton zet zich in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. De organisatie heeft een grote impact gehad en pleit dat spelen een belangrijk onderdeel van een gezond leven is (en ook nog eens het leukste). Daar zijn wij het volkomen mee eens, het jeugdkamp is hier een prachtig voorbeeld van.

Collecteweken

25 februari tot en met 9 maart mogen de collectanten de straat op in Gorredijk. Ook wordt er een online-link gedeeld die iedereen weer verder kan delen in het eigen netwerk. De collecte levert ons ieder jaar ongeveer 1.000 euro op voor de jeugd, een zeer welkom bedrag! Wij zijn hier trots op, maar op dit moment zoeken we nog minstens 10 collectanten om dat bedrag ook dit jaar weer te kunnen halen.

Daarom een oproep aan iedereen die graag mee wil helpen, om zich (het liefst deze week) aan te melden bij Jikke via 0513-464547 of j.kortstra@telfort.nl. Neem voor vragen ook gerust contact met haar op.

Alle collectanten alvast bedankt voor jullie inzet en succes!

Deel dit artikel op: