Inspirerende voorstelling voor trainers/coaches én ouders

Terug naar het nieuwsoverzicht

IBetere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor jou als trainer of coach bij je sportclub. Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op donderdag 1 september in Gorredijk te zien is.

In de voorstelling zien we een coach die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft (waaronder zijn eigen zoon). Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

Deze voorstelling wordt verzorgd door stichting Positief Coachen, bekend van onder andere ‘Wel winnen, hè!’, en wordt omarmd door NOC*NSF.

De uitvoering op donderdag 1 september aanstaande is voor alle trainers en coaches van voetbalclub vv Gorredijk en korfbalclub LDODK (maar is ook leuk en interessant voor de bestuurs- en commissieleden). De voorstelling wordt gehouden in de kantine van vv Gorredijk (Mientewei 2-A). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur (zonder pauze).

De toegang is gratis. Wel is het nodig om van tevoren aan te melden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/gorredijk.

Tot donderdag 1 september! En vraag aan andere trainers en coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van.

Deel dit artikel op: