Hoofdsponsoren blikken vooruit

Aanstaande zaterdag begint voor LDODK/Rinsma Modeplein de Korfbal League. In sporthal Kortezwaag is DOS’46 de tegenstander. Onze hoofdsponsoren blikken vooruit!

Fijn Wonen


Net zoals de coach bouwt aan zijn team, zijn wij in de bouw dagelijks bezig om onze teams te coachen. Een team dat bestaat uit mensen die allen hun eigen unieke kwaliteit hebben en samen gedreven, grensverleggend en oprecht willen ‘spelen’.
Tijdens het initiatief, de ontwikkeling, voorbereiding en uitvoering en ‘nazorg’ wordt het verschil gemaakt dat resulteert in succes. Successen zijn er om te vieren, dat smaakt naar meer. Meer dan bouwen.

Rabobank


Met passie, plezier en doorzettingsvermogen gaan we dit seizoen onze doelen bereiken. Samen zijn we een team. Geen enkel team kan zonder een goede bank. Samen sterk!

Rinsma Modeplein


Sportief, maatschappelijk betrokken en de beste willen zijn. In dat opzicht identificeren wij ons één op één met LDODK. Aankomend seizoen is er op of eronder voor ons. Maar als alle puzzelstukjes kloppen, we voor elkaar door het vuur gaan én kunnen excelleren op de juiste momenten is het niet de vraag óf we Ziggo halen, maar met hoeveel verschil we gaan winnen. Wij hebben er in ieder geval heel veel vertrouwen in.

Koffievoordeel.nl


LDODK heeft de laatste jaren grote sprongen gemaakt en is nu klaar om de laatste sprong naar het kampioenschap te maken. Voor dit seizoen geldt maar één regel voor LDODK en Koffievoordeel: the winner takes it all. Vol lef, energie en passie met elkaar strijden voor de eerste plek.

Albert Heijn Gorredijk


Samen de beste willen zijn.

Deel dit artikel op: