Help mee met livestream

Terug naar het nieuwsoverzicht

Een goed verzorgde livestream van iedere Korfbal League-wedstrijd van LDODK/Rinsma Modeplein. We hebben vorig seizoen laten zien dat we dit kunnen. Komend seizoen willen we dit herhalen. Help jij mee?

Bij de live-registratie komt nogal wat kijken. Vorig seizoen hebben we dit georganiseerd met een redelijk klein groepje vrijwilligers. De basis was smal. Daarom zijn we op zoek naar mensen die ook komend seizoen willen helpen.

We zoeken:

Bedieners van de camera

Op de eerste rij de wedstrijd volgen. Dat is wat je doet als je een van de camera bedient tijdens de livestream. Elke wedstrijd hebben we drie bemande camera’s.

Schakeltechnici

Samen met 1 of 2 andere vrijwilligers bepaal jij wat de kijker ziet. Je schakelt tussen de verschillende camera’s en video’s of zorgt voor de herhalingen van mooie acties.

Floormanagers voor de organisatie rond het veld

Tijdens elke livestream bespreken we met een analist de wedstrijden. Ook schuiven spelers en coaches aan om vooruit te kijken naar of terug te blikken op de wedstrijd. Als floormanager zorg jij ervoor dat de juiste spelers en coaches op het goede moment op de juiste plaats zijn. En gebeurt er tijdens de livestream iets waar we niet op hebben gerekend? Dan help je de regie met het oplossen van het probleem.

Een leuke vrijwilligersfunctie, geschikt vanaf 15-16 jaar. En je bent er bij als het gebeurt!

Lijkt het je leuk of heb je vragen, neem dan contact op met jurjen.smid@ldodk.nl.

Deel dit artikel op: