Grote Clubactie in volle gang

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op zaterdag 16 september jl. is de Grote Clubactie 2017 gestart, de verkoop is in volle gang!

De Grote Clubactie is een jaarlijks terugkerende actie waarvan een groot deel van de opbrengst, € 2,40 per verkocht lot, rechtstreeks naar de clubkas vloeit. Het levert LDODK/Rinsma Fashion jaarlijks duizenden euro’s aan inkomsten op. Zonder de extra inkomsten van alle acties zou de contributie aanzienlijk verhoogd moeten worden.

Jeugdleden worden dit jaar weer extra uitgedaagd om op pad te gaan en volop loten te verkopen. Het jeugdlid dat de meeste loten verkoopt (minimaal 20) wint een korfbalset bestaande uit een grondplaat, roestvrijstalen paal en kunststof korf. Deze prachtige prijs is beschikbaar gesteld door Logopediepraktijk “Leren Door Te Spelen” (www.lerendoortespelen.nl). Deze actie geldt voor jeugdleden tot en met de A’s.

Om alle automatische incasso’s tijdig te kunnen verwerken is het erg belangrijk dat jullie allemaal uiterlijk zaterdag 7 oktober a.s. het verkoopboekje inleveren bij Tieteke bij de Leij, De Hage 8 te Gorredijk. De leden die het verkoopboekje inmiddels al hebben ingeleverd, hartelijk dank daarvoor!

Aan alle leden is een mailing verstuurd met meer informatie. Deze mailing niet ontvangen? Klik hier voor het bericht in .pdf.

Deel dit artikel op: