Grote Clubactie 2016 succesvol afgesloten

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zondag 20 november jl. werd tijdens de pauze van de wedstrijd LDODK/Rinsma Fashion – Fortuna/Delta Logistiek de Grote Clubactie 2016 afgesloten met de uitreiking van de korfbalset aan de beste lotenverkoper onder de jeugdleden. Rutger de Vries van de D2 was de gelukkig winnaar, hij wist maar liefst 147 loten te verkopen! Meer dan 13% van het totale aantal verkochte loten. Deze prachtige prijs werd beschikbaar gesteld door Siersmederij T.G. de Vries uit Steggerda.

De Grote Clubactie is dit jaar weer succesvol verlopen, er zijn 1073 loten verkocht. Een netto opbrengst voor de club van € 2.371,–. Een heel mooi bedrag natuurlijk, maar helaas wel 400 loten en € 1.000,– minder dan in 2015 en dat is erg jammer. De oorzaak ligt waarschijnlijk in het feit dat de ‘regels’ dit jaar iets waren versoepeld.
De actiecommissie bedankt alle verkopers voor zijn of haar inzet. We hopen volgend jaar natuurlijk weer een beroep op jullie allemaal te mogen doen.
De landelijke trekking van de Grote Clubactie 2016 vindt plaats op donderdag 8 december a.s. De lotnummers zijn te vinden op lot of bankafschrift.

Deel dit artikel op: