Geslaagde online pubquiz voor LDODK-leden

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK/Rinsma Modeplein organiseerde twee dinsdagavonden (14 en 21 april) op rij een pubquiz voor haar leden. Ruim 120 deelnemers verdeeld over 30 teams gingen de strijd aan om een tegoedbon van Clubpromo.nl. Op dinsdag 28 april werd een finale gespeeld om een winnaar aan te wijzen.

De quiz, gemaakt door Henk Jan Mulder, bestond uit vragen over LDODK en de korfbalwereld. Elk goed antwoord was één punt waard. Door letters uit alle antwoorden te combineren kon in beide quizzen een spreuk worden gevormd.

Foutloos

Maar liefst 8 teams wisten alle vragen goed te beantwoorden en het maximum van 79 punten te behalen. Een inschattingsvraag, die binnen 5 minuten beantwoord moest worden, moest daarom soelaas bieden. Aan de deelnemers de taak om antwoord te geven op de vraag hoeveel doelpunten LDODK maakte in de Korfbal League met Henk Jan Mulder als hoofdcoach (1003).

Helaas zorgde ook deze vraag nog niet voor een winnaar. Zowel het team Ensings als het team The Winner Takes It All wist de vraag goed te beantwoorden. Daarom zat er nog maar één ding op.

En de winnaar is…

Winnaars, van harte gefeliciteerd! En alle deelnemers bedankt voor het meespelen.

Deel dit artikel op: