Geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers

Terug naar het nieuwsoverzicht

Afgelopen zondag organiseerden de WHI, CCG, OKO, vv Gorredijk en LDODK/Rinsma Modeplein een gezellige nieuwjaarsborrel voor sponsoren en ondernemend Opsterland.

Zo’n 240 mensen kwamen af op de bijeenkomst. Vooraf aan de wedstrijd tussen LDODK en Blauw-Wit spraken de voorzitters van de organiserende sportverenigingen, wethouder Anko Postma en ‘woordvoerder van de Mienskip’ Bart Maats de groep toe over o.a. de toegevoegde waarde van vrijwilligers en de toekomst van Gorredijk. Na afloop van de wedstrijd kon er worden geborreld, met heerlijke eten van Culivents en muziek van Arjen Baakman.

Voorzitter Gouke de Vries is enthousiast over de middag en de samenwerking tussen de verschillende partijen. “Dit was een mooie samenwerking met vv Gorredijk. De voetbalvereniging organiseerde een dag eerder een nieuwjaarsborrel voor de eigen vereniging. Op beide avonden stonden vrijwilligers van zowel de voetbal als de korfbal achter de bar.”

Ook is Gouke erg tevreden over de opkomst. “Je ziet dat er saamhorigheid is in het dorp en dat men met zijn allen hetzelfde doel nastreeft, namelijk Gorredijk op de kaart zetten.” Aan dat laatste droeg ook de aanwezigheid van de NOS bij. De uitzending van Studio Sport op zondagavond, met daarin een samenvatting van LDODK – Blauw-Wit, werd door zo’n 1,1 miljoen mensen bekeken.

Deel dit artikel op: