G-team succesvol in Stadskanaal

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het G-team van LDODK/Rinsma Modeplein reisde zaterdag naar Stadskanaal. Voor het eerst in anderhalf jaar konden ze eindelijk weer eens op een toernooi in actie komen. En met succes. Vier wedstrijden gespeeld, vier keer gewonnen.

De zes spelers (Robin, Jeffrey, Ullrich, Angelique, Hidde en Lieuwe) en twee begeleiders gingen al vroeg op pad, in een door Maatwurk Ondersteuning beschikbaar gesteld busje. Het zonnetje scheen en iedereen had er enorm veel zin in om eindelijk weer wedstrijden te spelen. Het was duidelijk te zien dat de LDODK-spelers sinds afgelopen voorjaar alweer aan het trainen zijn. Dat gold niet voor alle tegenstanders.

De eerste wedstrijd tegen Oerterp 3 werd eenvoudig met 4-1 gewonnen. In de tweede wedstrijd moest ook Stadkanaal buigen voor LDODK: 5-3. In de derde wedstrijd werd het een stuk pittiger. Oerterp 1 en LDODK waren flink aan elkaar gewaagd. De LDODK-spelers moesten hard werken om vrij te komen en te scoren. Toch lukte het om ook deze wedstrijd te winnen: 3-2.

Hierna konden de spelers even bijkomen in twee vrije rondes. In die tijd speelde Angelique mee met Stadskanaal en hielp hen aan een overwinning tegen Oerterp 2. De laatste wedstrijd speelde LDODK tegen Oerterp 2. En ook deze werd gewonnen: 3-1.

Deel dit artikel op: