Femke Faber genomineerd als beste League speelster <21

Terug naar het nieuwsoverzicht

Femke Faber is samen met Claire van Oosten en Fleur Hoek genomineerd in de categorie beste speelster onder de <21. Op het korfbalgala dat plaatsvindt op zaterdag 30 april kunnen alle spelers en trainers van de Korfbal League stemmen en dan weten we of onze Femke heeft gewonnen.

LDODK/AH Gorredijk is super trots op Femke en daarom hebben we even een reactie van haar gevraagd.

Nou Femke, gefeliciteerd! Ben je blij?

Ik ben zeker blij met de nominatie, hartstikke leuk! Alleen wat ik ook al bij NLKorfbal zei, vorig jaar was ik nieuw dus dan is het toch wat anders. Nu is bijvoorbeeld Claire van Oosten nieuw, dus die maakt meer kans.

Het was misschien een wat minder opvallend seizoen dan vorig jaar, maar heb een prima seizoen gedraaid en meer doelpunten gemaakt.

En uiteindelijk zesde geworden in de League. Niet wat jullie hadden gehoopt?

Over de prestaties van LDODK kan ik kort zijn: heel erg jammer. Ik zat vorige week in de Ziggodome en dan baal je dat je daar zelf niet staat. Helemaal omdat het dit jaar absoluut wel had gekund. Je wint 2x van Blauw-Wit, je wint van KZ en je laat punten liggen tegen ploegen waar je eigenlijk van moet winnen. Als we dat gewoon hadden gedaan, dan waren we gemakkelijk 4e geworden. Maar goed, volgend seizoen weer een kans. Ik hoop dat er wat spelers bij komen en dat we het dan beter zullen doen tegen de ‘kleinere’ ploegen.

Bedankt Femke, we duimen voor je!

Zie ook: NLKorfbal

Foto: Jacob Heres/korfbalfoto.nl

Deel dit artikel op: