Eeuwige roem voor Markus de Boer!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Post ontvangen met daarop een postzegel van onze eigen Markus de Boer? Sinds afgelopen weekend is dit mogelijk! Markus de Boer mag zich de eerste korfballer ooit noemen met een eigen postzegel. Geweldig toch!

FRL Post heeft een nieuwe postzegelvel uitgebracht met als thema: Sporte Yn Fryslân. Hiermee besteedt FRL Post aandacht aan een aantal populaire sporten, en natuurlijk kan korfbal dan ook niet ontbreken.

De tien postzegels in de vorm van een pompeblêd met allen een verschillende sportillustratie zijn voorzien van een waarde aanduiding en URL, bedoeld voor post met een bestemming binnen Nederland. De zegels zijn vanaf 24 juni te koop bij alle FRL postpunten. Hier kun je ook je post inleveren. Een overzicht van alle punten is te vinden op www.post.frl/postpunten/. En het leuke was: Markus wist van niets. Voorzitter Gouke de Vries ging naar Terwispel om Markus de eerste postzegel te overhandigen.

Benieuwd naar het filmpje? Scroll naar beneden! De foto van Markus in de rebound is vorig seizoen gemaakt door LDODK clubfotograaf Jacob Heres.

 

Deel dit artikel op: