Drie kampioenen

Terug naar het nieuwsoverzicht

Afgelopen weekend haalden drie ploegen van LDODK/Rinsma Fashion het kampioenschap binnen: F1, D1 en Senioren 6. Allemaal gefeliciteerd!

LDODK/Rinsma Fashion F1
Met een 9-1 overwinning bij Lintjo F2 was het voor LDODK/Rinsma Fashion F1 tijd om de bloemen in ontvangst te nemen. De 5 wedstrijden tot nu leverden de F1 vier overwinningen en één gelijkspel op. Tegen Leonidas/De Hoeve/Forward F1 werd het 4-4. De overige wedstrijden werden ruim gewonnen. De voorsprong met Leonidas/De Hoeve/Forward F1 op de ranglijst is nu 4 punten. Supporters kunnen de verse kampioen komende zaterdag vanaf 11.15 toejuichen in de laatste veldwedstrijd tegen SCO F2.

LDODK/Rinsma Fashion D1
LDODK/Rinsma Fashion D1 haalde zaterdag het kampioenschap binnen door met 9-3 bij Heerenveen D1 te winnen. Daarmee wint de D1 ook haar vijfde wedstrijd van het seizoen. De uitslagen spreken boekdelen: 15-4; 18-3; 15-5; 8-5 en 9-3. De afstand met de nummer twee op de ranglijst, DOS’46 D1 is 4 punten en er is nog maar één wedstrijd te spelen. De kampioen speelt komende zaterdag (12.30 uur) haar laatste veldwedstrijd bij Drachten D1.

LDODK/Rinsma Fashion 6
Overtuigender kampioen worden dan LDODK/Rinsma Fashion 6 kan bijna niet. Met nog één wedstrijd te gaan is de ploeg niet meer in te halen door nummer twee op de ranglijst OKO/Bies 4. LDODK won zondag uit bij DOW/Wêz Handich 5 (14-10). Het was de vijfde zege op rij. Zonder puntverlies dus nog met een doelsaldo van +31. Komend weekend sluit LDODK 6 de herfstcompetitie af bij OKO.

Deel dit artikel op: