Drie kampioenen er bij

Terug naar het nieuwsoverzicht

De kampioenentaartbakker van LDODK had het zaterdag druk. Drie ploegen van LDODK/Rinsma Modeplein haalden de titel binnen: de F2, de A1 en Senioren 4. Alle drie ploegen en begeleiding: van harte gefeliciteerd!

LDODK/Rinsma Modeplein F2

De F2 moet haar laatste wedstrijd deze voorjaarscompetitie nog spelen, maar het kampioenschap is al binnen. Zaterdagochtend werd overtuigend gewonnen van Oerterp/VKC F1: 19-6. En deze tegenstander was de naaste concurrent op de ranglijst. Na zaterdag is de afstand tussen beide ploegen vier punten en dat is in de laatste ronde niet meer goed te maken. De F2 was in deze poule heer en meester. Alle vijf wedstrijden werden gewonnen. In totaal scoorde de ploeg 94 keer. Er waren maar 19 tegengoals.

LDODK/Rinsma Modeplein A1

De A1 keert volgend seizoen op het veld terug in de Hoofdklasse, het niveau waar de ploeg van Henk Bijker en André Zwart in de zaal al mooie resultaten liet zien. Zaterdagmiddag op het warme veld, werd DOS’46 2 met 27-19 verslagen. In de laatste speelronde kan Wageningen A1 hooguit op gelijke hoogte komen, maar het onderlinge resultaat is in het voordeel van LDODK. De A1 speelde op het veld een constant seizoen. Van de dertien wedstrijd werd er maar één verloren.

LDODK/Rinsma Modeplein 4

Dankzij een 19-8 overwinning op Flamingo’s 4 is LDODK 4 ook zeker van de titel. Het vierde speelt een voorjaarscompetitie in een poule van vier ploegen. De vijf gespeelde wedstrijden werden allemaal gewonnen, met 91 doelpunten voor en maar 39 tegen.

Deel dit artikel op: