Doe jij mee aan de LDODK pubquiz?

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op 14 en 21 april organiseert LDODK De Grote LDODK Pubquiz. Doe mee in een team van maximaal 4 personen en maak kans op een tegoedbon van 60 euro (te verdelen onder je team), te besteden bij Clubpromo.nl.

Je krijgt dinsdag 14 april om 19:00 uur de eerste quiz in je mail, inclusief een antwoordenformulier. Stuur je antwoorden, uiterlijk donderdagavond 23:59 uur, in via LDODK.nl/pubquiz. Een week later, op dinsdag 21 april spelen we de tweede quiz. De werkwijze is hetzelfde.

Met wie kan je meedoen?

Iedereen! Je gezin, teamgenoten, coaches, mede-vrijwilligers, fans, noem maar op. In je eentje mag ook, maar dat is natuurlijk minder gezellig. Je team bestaat uit maximaal 4 mensen.

Natuurlijk willen we niet dat je met mensen gaat afspreken, #blijfthuis. Spreek dus met je team af via bijvoorbeeld WhatsApp, Google Hangouts, Skype of sms.

Prijs

Het is natuurlijk al leuk om mee te doen aan de quiz. En het is natuurlijk nog leuker om in een team gezellig aan de quiz te werken. Dan komt er ook nog eens bij, dat het team met het beste resultaat over beide quizzen, de trotse winnaar is van een tegoedbon van 60 euro, te besteden bij Clubpromo.nl!

Aanmelden

Wil je meedoen aan een de quizzen? Meld je dan hieronder aan. Aan één quiz meedoen mag natuurlijk ook. Meer info en beide quizzen ontvang je binnenkort in je mail.

Alle teams die dit formulier na 14 april 18:15 uur invullen ontvangen de quiz later dan 19:00 uur.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Deel dit artikel op: