Twaalf thuiswedstrijden dit weekend

Terug naar het nieuwsoverzicht

De liefhebber kan ook komend weekend weer volop genieten van korfbal op Sportpark Kortezwaag. Twaalf LDODK-ploegen spelen thuis. Vanwege de coronamaatregelen zit er tussen de wedstrijden wel meer tijd dan normaal.

Het programma start zaterdag om 9.45 uur met de B2 die het opneemt tegen Heerenveen B2. LDODK B2 begon het seizoen vorige week goed met een 13-5 overwinning op Invicta/Frigro B1.

Een van de andere ploegen die in Gorredijk aantreden is de A2. Zij verloren vorige week nipt bij AVO A2 (11-9) en spelen dit weekend tegen OKO/BIES A1. 

De vereniging uit Assen is dit weekend ook in Gorredijk aanwezig. Om 13.00 uur start de wedstrijd LDODK A1 – AVO A1. De A1 verloor vorige week ongelukkig bij Dalto A1, in de laatste minuut vanaf de strafworpstip.

Dit weekend spelen ook vier seniorenploegen hun eerste thuiswedstrijd. Op zondag het 5e (11.00 uur) en het 1e (14.30 uur). Op zaterdag is het al de beurt aan het 2e (14.45 uur) en 4e (18.15 uur).

De wedstrijd van LDODK 3 is afgelast. Bij de tegenstander zijn een aantal spelers in afwachting van (het resultaat van) een coronatest.

Zoals ieder weekend is publiek meer dan welkom. Maar houdt u aan de anderhalve meter regel!

Deel dit artikel op: