De eerste kampioenen melden zich!

Terug naar het nieuwsoverzicht

De afgelopen twee weekenden is LDODK/AH Gorredijk twee kampioenen rijker. Na de 37-14 overwinning op Drachten/Van der Wiel 6 en het verlies van De Wâlden 4 is LDODK 3 de eerste kampioen van dit zaalseizoen. Ook dit weekend kregen de toppers van de F2 de medailles in ontvangst.

Daarom zijn er al weer plannen voor een kampioensparade, want hier zal het natuurlijk niet bij blijven. Op zaterdag 19 maart a.s. speelt het eerste team de laatste thuiswedstrijd in de zaal van dit seizoen. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur. Tijdens de pauze is er een parade van de junioren- en jeugdteams die in de zaal kampioen zijn geworden.

Omdat er tijdens league wedstrijden geen kleedruimte beschikbaar is, is het handig dat de kampioenen thuis alvast hun wedstrijdkleding aantrekken en in hun trainingspak naar de zaal komen. Per D-, E- en F-speler heeft één ouder gratis toegang tot die wedstrijd.

Natuurlijk zullen de coaches/regelateurs van de betreffende teams dit ook verder regelen, maar hou er in de agenda vast rekening mee!

Deel dit artikel op: