D1 en F1 kampioen!

Opnieuw een succesvol weekend voor de jeugd van LDODK/Rinsma Modeplein. De D1 en F1 haalden het kampioenschap binnen. Alle spelers en begeleiding: van harte gefeliciteerd!

LDODK/Rinsma Modeplein D1
De 11-4 overwinning in en tegen Apeldoorn D1 zorgde opnieuw voor een titel voor de D1. Dit keer niet ongeslagen, maar met één verliespartij. Het kampioenschap betekent dat het team onder leiding van Dick Wever zich voor de vierde keer plaatst voor het NK. Komende zaterdag in Hardenberg moet het gaan gebeuren. In de NK in de zaal, eindigde de ploeg op een tweede plaats, dus is er nog één stapje te maken.

LDODK/Rinsma Modeplein F1
De F1 was voor het weekend al kampioen, maar dat moest thuis nog gevierd worden. Dat gebeurde met een 10-8 overwinning op Leonidas F1. Dat betekende een ongeslagen kampioenschap in deze voorjaarscompetitie.

LDODK/Rinsma Modeplein B2
De B2 had zaterdag de derde kampioen van het weekend kunnen zijn. Maar dan hadden ze moeten winnen van koploper It Fean/Boelenslaan B1. Dat lukte helaas niet. In Surhuisterveen werd het 12-7, waardoor It Fean/Boelenslaan de titel overtuigend binnen haalde.

 

Deel dit artikel op: