Coronavirus in Gorredijk

Sinds vandaag zijn er ook in Gorredijk twee gevallen van besmetting met het coronavirus (COVID-19) bekend. Wij begrijpen dat dit vragen met zich meebrengt, ook over een eventuele connectie met LDODK. Dit is voor zover bekend niet het geval.

Mensen die besmet zijn met dit virus kunnen last hebben van koorts en luchtwegklachten zoals hoesten of kortademigheid.

Vanzelfsprekend willen we bij LDODK/Rinsma Modeplein voorkomen dat dit virus zich verspreid en hopen we dat onze sporters en bezoekers hiermee niet besmet raken. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Voorlopig worden er geen trainingen afgelast, maar we vragen wel iedereen extra alert te zijn. Trainers en bestuursleden hebben te allen tijde de mogelijkheid om leden of hun gezinsleden naar huis te sturen indien je klachten/verschijnselen van COVID-19 hebt.

We volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD Fryslân.

We vragen iedereen om extra aandacht te besteden aan de hygiëne. Was je handen voor de training/wedstrijd, tijdens de rust en na afloop. Na ieder toiletbezoek ook weer goed de handen wassen. Let hier ook op bij kinderen. Nies en hoest in de binnenkant van je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes. Daarnaast volgen we de lijn van de overheid omtrent het niet schudden van handen. Tot slot, maak ook niet gebruik van elkaars bidons.

Bestuur LDODK/Rinsma Modeplein

Deel dit artikel op: