Inloop Fysio Gorredijk

Fysio en Diëtisten Gorredijk is sponsor van LDODK/Rinsma Modeplein en verzorgt de medische begeleiding voor LDODK.

Wat kunnen we voor je betekenen?
Als fysiotherapeuten kunnen we in actie komen als er een blessure is, maar ook preventie is een groot deel van ons takenpakket. Bijv. als je weet welke oefeningen je regelmatig moet doen om blessures te voorkomen. Ook daarvoor kun je een afspraak maken.  Zeker voor  jeugdspelers is het belangrijk om dit in de gaten te houden. Voeding speelt een belangrijke rol om een goede prestatie te leveren als sporter. Heb je vragen omtrent het juiste voedingspatroon of heb je bijv. darm- en maagklachten, ook dan kun je een afspraak maken bij ons.

Wij zijn geregeld aanwezig in onze praktijkruimte in Kortezwaag of bezoek ons op de Stationsweg 24 A. Afspraken kun je maken via 0513-462862 , via info@fysiogorredijk of bezoek onze website www.fysiogorredijk.nl

Inloopspreekuur voor LDODK leden!
Leden van LDODK kunnen gebruik maken van het inloopspreekuur van Fysio en Diëtisten Gorredijk in S.O.C. Kortezwaag. Bij een bezoek aan het inloopspreekuur kun je je laten screenen bij eventuele blessures en wordt beoordeeld of fysiotherapeutische behandeling zin heeft (er vindt dus geen behandeling plaats).
Aan dit bezoek zijn geen kosten verbonden.
Het inloopspreekuur is donderdag van 18.00 tot 18.30 in Kortezwaag. Graag wel vooraf aanmelden via daniellehulst@fysiogorredijk.nl.

Kosten fysiotherapeutische behandelingen
Jongeren tot 18 jaar krijgen vanuit het basispakket van de zorgverzekering, per jaar de eerste 18 behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed.
Voor volwassenen geldt dit niet, of je  voor vergoeding in aanmerking komt is afhankelijk van de door je afgesloten aanvullende verzekeringen. Raadpleeg daarvoor je polisvoorwaarden.
Een verwijzing door de huisarts is niet nodig.

We zijn je graag van dienst!

Met hartelijke groet,

Hannie Schulting-Bouma en Jeroen Schadron
Fysio en Diëtisten Gorredijk

Deel deze pagina op: