Zorg voor actuele foto in de KNKV wedstrijdzaken app

Terug naar het nieuwsoverzicht

Tijdens het controleren van het digitale wedstrijdformulier is het belangrijk dat van iedere speler, coach en overige stafleden een recente pasfoto in de KNKV wedstrijdzaken app staat. In de praktijk blijkt dat niet altijd het geval.

Het KNKV biedt t/m vrijdag 8 september de mogelijkheid om deze pasfoto zelf toe te voegen of te wijzigen.

Wij willen alle leden (spelers, coaches, staf en scheidsrechters) en ouders van jeugdleden vragen om te controleren met wat voor foto je in de KNKV Wedstrijdzaken app staat.

Niet een vakantiefoto, maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Zo wijzig je de foto in de KNKV wedstrijdzaken app

  • Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje ‘ALGEMEEN’ op ‘instellingen’;
  • Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op ‘mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.
  • Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op ‘mijn kinderen’. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het e-mailadres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie van LDODK via ledenadministratie@ldodk.nl. Ook als je voor je kind als ouder geregistreerd wilt worden kun je dat via dit mailadres aanvragen.

Deel dit artikel op: