Koop nu je kaarten voor de play-offs!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag 30 maart speelt LDODK/Rinsma Modeplein om 20.00 uur de eerste wedstrijd in de play-offs van de Kenonz Korfbal League, thuis in Gorredijk. De tegenstander is nog niet bekend, maar dit wordt DVO/Transus of KZ/Keukensale.com.

Wil jij deze belangrijke wedstrijden in Kortezwaag meemaken? Lees dan hier alles wat je moet weten over de kaartverkoop.

De uitwedstrijd wordt op zaterdagavond 6 april gespeeld. Een eventuele derde wedstrijd wordt op dinsdag 9 april om 20.30 uur in Gorredijk gespeeld.

Tarieven

Deze tarieven zijn vastgesteld door het KNKV.

  • Tot en met 15 jaar: 5 euro
  • 16 t/m 64 jaar: 10 euro
  • 65 jaar en ouder: 5 euro

Thuiswedstrijd 30 maart

Leden en sponsoren hebben op dinsdag 19 maart informatie over de kaartverkoop ontvangen via een nieuwsbrief en Bundeling. Vanaf donderdag 21 maart gaat de kaartverkoop open voor het brede publiek via deze pagina.

Kaarten die tot en met zaterdag 23 maart 15.00 uur zijn besteld, kunnen voorafgaand aan de wedstrijd tegen DOS ’46 in Kortezwaag worden afgehaald.

Uitwedstrijd en eventuele derde play-off

Het aantal kaarten bij de uitwedstrijd is op dit moment nog onbekend. Zodra we daar meer over weten, volgt een extra nieuwsbrief. Op zondag 7 april start de kaartverkoop indien er een derde play-off zal worden gespeeld. Informatie daarover volgt t.z.t.

Deel dit artikel op: