Zaterdag nog een kampioen?

Terug naar het nieuwsoverzicht

De eerste drie kampioenen zijn bekend. LDODK/Rinsma Modeplein D2, D1 en F1 hebben de titel binnen. Een paar andere teams zijn in de race voor het kampioenschap. Afgelopen weekend verloren de A3, B4 en E4. Zij verspeelden daarmee hun titelkansen. Een overzicht.

LDODK/Rinsma Modeplein C3
De C3 staat ongeslagen aan kop van de ranglijst met 10 uit 5. Zaterdag (10.00 uur) speelt de ploeg de laatste wedstrijd tegen naast concurrent Wordt Kwiek C2 dat met twee punten minder op de tweede plaats staat. De wedstrijd in Jubbega eindigde in een 9-5 overwinning voor LDODK.

LDODK/Rinsma Modeplein F2
De F2 is koploper met 8 uit 4. Met nog twee wedstrijden te spelen gaat de strijd om de titel met It Fean F1 dat nu 6 punten uit 3 wedstrijden heeft.

LDODK/Rinsma Modeplein A3
LDODK A3 verspeelde afgelopen weekend de titelkansen door in Gorredijk met 7-10 te verliezen van naaste concurrent Spannum A1. Ook de eerste wedstrijd tegen Spannum ging eerder dit seizoen verloren. Als Spannum geen fouten maakt, zijn zij de kampioen. Ze hebben nog twee wedstrijden te spelen.

LDODK/Rinsma Modeplein B4
Ook de B4 moest afgelopen weekend het onderspit delven tegen de naaste concurrent. Udiros B1 was met 8-6 te sterkt. Daardoor is het verschil tussen beide ploegen nu vier punten met nog maar één punt te gaan. De bloemen zijn dus voor de ploeg uit Nieuwehorne.

LDODK/Rinsma Modeplein E4
De E4 verspeelde de kampioenskansen door afgelopen weekend thuis met 22-1 te verliezen van DIO E1. De ploeg uit Oosterwolde maakt nu samen met Drachten E2 uit wie de kampioen wor

Deel dit artikel op: