Potgrondsjouwers gezocht

Terug naar het nieuwsoverzicht

Na het succes van onze eerste potgrondactie in 2016 gaat deze actie in de herhaling, en wel op zaterdag 11 maart in de ochtend!

Ook dit jaar richten we ons voornamelijk op de vaders – moeders en kinderen worden immers al regelmatig ingezet voor andere LDODK acties. Dit neemt overigens niet weg dat moeders/dames ook van harte welkom zijn om deel te nemen! Ook de middelbare scholieren roepen wij op om zich te melden. Enerzijds kan je hulp dienst doen als maatschappelijke stage – wij tekenen de benodigde formulieren netjes af! Anderzijds spelen jullie vaak pas in de middag jullie korfbalwedstrijden. Dus loop je lekker warm door mee te helpen met de potgrondactie.

De potgrond verkopen we huis aan huis door geheel Gorredijk. We hebben dus veel mensen nodig. Ook auto’s met trekhaak/busjes, aanhangers en kruiwagens zijn van harte welkom. We maken er weer een gezellige ochtend van. In groepjes gaan we langs de deuren en afsluitend hebben we een gezamenlijke lunch. 

Hoe en wat?
Wanneer: Zaterdag 11 maart 2017
Aanvang: 9:00 uur
Einde: ca 13:00/13:30 uur
Waar: Maatwurk, Wetterwille 2 (tegenover de gemeente stort) te Gorredijk

Wil jij ook je steentje bijdragen meld je dan nu aan via christiaanschipper@telfort.nl o.v.v. naam, emailadres, beschikbare auto met/zonder trekhaak, busje, aanhanger en/of kruiwagen en je mobiele telefoonnummer.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Deel dit artikel op: