Open Dag LDODK op 6 november

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op zondag 6 november, een week voor de start van de Korfbal League, houdt LDODK/Rinsma Modeplein in Sportcentrum Kortezwaag een Open Dag. Met voor iedereen leuke activiteiten. Ook geschikt voor ouders van jeugdleden om de vereniging beter te leren kennen.

De hele dag wordt er in de hal muziek gedraaid. Neem vooral je ouders mee, er staat koffie en thee voor ze klaar, dus nodig ze uit. De selectie van LDODK is de hele dag aanwezig om bij de activiteiten te helpen. En je kunt natuurlijk ook altijd een gesprekje met ze aanknopen.

11.30-12.30 uur Jeugd t/m 12 jaar

Een uur vol met spelletjes, schminken en natuurlijk korfbal. Voor de kinderen van de Kangoeroes tot en met de D-jeugd. Daarna krijgen alle kinderen gratis patat

13.15 uur Q&A met selectie van LDODK

De jeugdleden kunnen de selectiespelers vragen wat ze willen. Dus denk nu al na over wat je zou willen weten van onze topsporters. Bij deze ‘persconferentie’ is iedereen welkom.

12.30-13.30 uur Activiteiten C’s, B’s en A’s

Verschillende activiteiten met onder andere bubbelvoetbal. Na afloop is er gratis patat.

14.30 en 16.00 uur Oefenwedstrijden tegen Mid-Fryslân

Het tweede en het eerste team spelen oefenwedstrijden tegen de selectie van Mid-Fryslân.

Gezellige afsluiting

Na afloop van de wedstrijden is er muziek en een hapje en een drankje. Er worden heerlijke broodjes hamburgers geserveerd. Nog volop tijd om even gezellig met elkaar na te zitten.

Deel dit artikel op: