Marjon Visser pakt draad weer op

Terug naar het nieuwsoverzicht

Na ruim twee jaar afwezigheid keert Marjon Visser terug bij LDODK/Rinsma Modeplein. Inmiddels 30 jaar en trotse moeder van twee kinderen, begon het toch weer te kriebelen. “Dat groepsproces is zo prachtig. Ik wil graag een toegevoegde waarde zijn waar het kan.”

Toen Marjon in 2016 vanwege haar eerste zwangerschap afscheid nam van LDODK, hield ze de optie open om terug te keren. “Dat heeft even langer geduurd dan ik eerst dacht. Voor mijn werk moest ik destijds ook veel reizen, dat was allemaal niet handig.” In de tussenliggende jaren speelde Marjon bij Heerenveen. “Ik werk als zelfstandige nu weer vanuit huis en dat geeft meer vrijheid, dus wil ik er nog een keer voor gaan.”

Helemaal fit worden staat nu boven aan het lijstje, het is nog maar 2,5 maand geleden dat ze voor de tweede keer beviel. “Dat gaat nog wel een paar weken duren.” Met haar jarenlange ervaring op het hoogste niveau en in het Nederlands team hoopt Marjon te kunnen helpen aan de verdere ontwikkeling van de jonge LDODK-selectie.

Dat is ook precies de reden waarom coach Henk Jan Mulder blij is met de komst van Marjon. “Wij hebben een jonge selectie en dan is zo’n ervaren dame altijd welkom.”

“Wij hebben een jonge selectie en dan is zo’n ervaren dame altijd welkom.” – Henk Jan Mulder

Deel dit artikel op: