Maatregelen oefenwedstrijden LDODK – DOS’46

Terug naar het nieuwsoverzicht

Door de aangekondigde nieuwe coronamaatregelen gelden er zaterdag 13 november aangepaste protocollen rond de oefenwedstrijden tussen LDODK/Rinsma Modeplein en DOS’46 in sporthal Kortezwaag in Gorredijk.

Gezien de huidige omstandigheden ontmoedigt het bestuur van LDODK het bezoek van de wedstrijden overdag. Publiek dat wel wil kijken wordt alleen toegelaten onder de sinds vorige week geldende toegangsmaatregelen. Dat betekent alleen toegang met een coronatoegangsbewijs (CTB). Hier wordt bij de ingang op gecontroleerd. Voor het horecagedeelte ligt de verantwoordelijkheid voor de controle bij Sportcentrum Kortezwaag.

Het programma overdag

9.00 uur LDODK/Rinsma Modeplein D1 – DOS’46 D1
11.15 uur LDODK/Rinsma Modeplein B1 – DOS’46 B1
12.45 uur LDODK/Rinsma ModepleinA2 – DOS’46 A2
14.00 uur LDODK/Rinsma Modeplein A1 – DOS’46 A1
15.45 uur LDODK/Rinsma Modeplein 3 – DOS’46 3

Geen publiek bij de selectieteams

Bij de oefenwedstrijden de tweede en de eerste seniorenteams van LDODK en DOS’46 wordt als gevolg van de nieuwe maatregelen geen publiek toegelaten.

De wedstrijd tussen LDODK 1 en DOS’46 1 is wel te volgen via een livestream op Eyecons.com. Deze wedstrijd begint om 18.45 uur.

Toon begrip

Het bestuur van LDODK/Rinsma Modeplein vindt het jammer dat we tot deze maatregelen moeten overgaan. Iedereen keek echt uit naar deze mooie korfbaldag. Laten we met z’n allen begrip hebben voor de situatie en laten we niet in discussie gaan met de vrijwilligers die de taak hebben de regels na te leven.

Deel dit artikel op: