LDODK verlengt contract Henk Jan Mulder

Terug naar het nieuwsoverzicht

Henk Jan Mulder is ook volgend seizoen hoofdtrainer/coach van LDODK/Rinsma Modeplein. Hij besloot afgelopen weekend om zijn contract voor een jaar te verlengen. Mulder, sinds 2017 werkzaam bij de club, is bezig aan zijn eerste volledige seizoen als eindverantwoordelijke voor de selectie.

Henk Jan Mulder: “Als je van het bestuur hoort dat van een selectie van twintig spelers iedereen van mening is dat je voor de club behouden moet blijven, is dat voor een trainer/coach natuurlijk een groot compliment. Zelf ervaar ik de samenwerking met de spelersgroep en mijn collega’s uit de staf ook nog steeds als erg prettig. Daarnaast is LDODK een topadres in korfballand. Met een goede selectie, uitstekende faciliteiten en een sterke organisatie en bestuur. En we spelen elke thuiswedstrijd voor een vol huis, er hangt in Kortezwaag een fijne, gezellige sfeer. Vorig jaar rond deze tijd heb ik aangegeven, mij hier als een vis in het water te voelen. Dat is nog steeds zo en ik zwem dus nog maar even lekker door.”

LDODK is blij dat Henk Jan Mulder zijn contract verlengt. “We hebben een van de beste trainers van Nederland in huis en daar zijn we erg blij mee”, aldus Jan Sjoerd Pool, bestuurslid topsport. ”Ook de reacties uit de spelersgroep waren dermate positief dat we meteen met Henk Jan in gesprek zijn gegaan. We zien momenteel samen veel positieve ontwikkelingen. De prestaties van het eerste team zijn natuurlijk prima, maar voor ons is ook de ontwikkeling van het jonge talentvolle tweede team erg belangrijk.”

LDODK/Rinsma Modeplein gaat de komende weken in gesprek met de rest van de technische staf over volgend seizoen.

Foto: Jacob Heres/Korfbalfoto.nl

Deel dit artikel op: