Heb jij al banketstaven in huis? Bestel ze nu via LDODK.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Banketstaven. Grote kans dat je ze koopt, zo tegen het einde van het jaar. En waarom zou je dat niet doen via LDODK? Je koopt iets lekkers voor jezelf (of iemand anders) en je steunt ook nog eens onze club.

LDODK organiseert de actie op een andere manier dan je gewend bent. We gaan namelijk niet langs de deuren, maar verkopen de staven online. De inkomsten zijn, helemaal in deze onzekere tijd, voor LDODK broodnodig. Te bestellen zijn amandelstaven, speculaasstaven en suikerbroden van Bakkerij Verloop.

Bestellen doe je eenvoudig via deze website, betalen kan met iDeal.

Afhalen en bezorgen

Op onderstaande afhaalmomenten kun je je bestelling afhalen in vm. obs de Flambou, Mientewei 4 (via toegangspaadje vanaf parkeerplaats Kortezwaag!). Natuurlijk is het ook hier van belang om 1,5 meter afstand te houden en verzoeken wij je vriendelijk om een mondkapje te dragen.

Maandag 30 november, 18.30 uur – 20.30 uur
Dinsdag 1 december, 18.30 uur – 20.30 uur

Ook is er de mogelijkheid om je bestelling te laten bezorgen. Dit zal dan gebeuren op dinsdag 1 december tussen 18.30 en 20.30 uur. We bezorgen in Gorredijk, Terwispel, Lippenhuizen en Jonkerslân.

Bestellen

Bestellen kan via LDODK.nl/staafactie. Dit kan tot en met dinsdag 24 november. Op het door jou ingevulde e-mailadres ontvang je rond zaterdag 28 november nog een herinnering.

Prijzen

Amandelstaaf € 5,00, elke volgende € 4,00
Speculaasstaaf € 6,00, elke volgende € 5,00
Suikerbrood € 3,00, elke volgende € 2,50

Deel dit artikel op: