Haakt LDODK zaterdag aan? Eerste thuiswedstrijd in kampioenspoule op programma

Terug naar het nieuwsoverzicht

In de tweede ronde van de kampioenspoule van de Korfbal League speelt LDODK/Rinsma Modeplein zaterdag 26 februari (20.00 uur) in Sportcentrum Kortezwaag tegen DVO/Accountor.

Is het zaterdag aanhaken of afhaken voor LDODK? Misschien is dat nog te vroeg, maar wil LDODK meestrijden om plek vier (en de play-offs), dan zijn twee punten zaterdag tegen DVO zeer welkom.

De ploeg uit Bennekom staat derde op de ranglijst met zes punten, LDODK staat met nul punten onderaan. Maar de stand geeft nog mogelijkheden. Even een stukje scorebordjournalistiek. DOS’46 sleepte vorige week tegen KZ een overwinning uit het vuur, waardoor KZ op vier punten blijft staan. DOS’46 staat op twee punten.

De afstand met de vierde plek (KZ) is voor LDODK dus vier punten. DOS’46 en KZ spelen dit weekend tegen de top, respectievelijk Fortuna en PKC. Wanneer zij beiden verliezen en LDODK wint, dan schuift het weer in lekker wat in elkaar.

LDODK speelt in deze kampioenspoule alleen tegen DVO, DOS’46 en PKC. Vorige week werd in Papendrecht verloren, maar het spel laat wel een stijgende lijn zien. En de wedstrijd begint zaterdag gewoon op 0-0.

Deel dit artikel op: