Drie kampioenen: E3, B2 en A3

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zaterdag opnieuw kampioensmedailles voor drie jeugdteams van LDODK/Rinsma Modeplein.

LDODK E3


Met een overtuigende 9-2 overwinning op Westergo E2 veroverde LDODK/Rinsma Modeplein E3 zaterdagochtend het kampioenschap. De E3 deelt het kampioenschap met Harich E3. Beide ploegen haalden 10 punten uit 6 wedstrijden. LDODK verloor alleen thuis van Harich: 3-11, terwijl LDODK in de uitwedstrijd tussen beide ploegen de sterkste was: 5-7.

LDODK B2


Ook bij de B2 was er zaterdag iets te vieren. In de laatste competitiewedstrijd werd thuis met 8-3 van Harich B1 gewonnen. Daardoor eindigt de B2 op 8 punten uit 6 wedstrijden. En dat geld ook voor Wordt Kwiek B1 en Mid Fryslân B1. En dat betekent dat in deze poule van vier ploegen, maar liefst drie ploegen op de eerste plaats eindigen en het kampioenschap delen.

LDODK A3

LDODK A3 haalde zaterdag een benauwde 10-11 overwinning bij CSL A2. En dat betekent dat de A3 in punten gelijk eindigt met SIOS A2, waardoor beide ploegen het kampioenschap delen. LDODK en SIOS haalden beide 8 punten uit 6 wedstrijden. In de beide onderlinge duels trok SIOS in Gorredijk aan het langste eind (13-15), terwijl LDODK in Wolvega won: 8-10.

Alle spelers en begeleiders van de kampioensploegen: GEFELICITEERD!

Deel dit artikel op: