Debutant HKC zaterdag op bezoek in Gorredijk

Terug naar het nieuwsoverzicht

In opmaat naar de spannende slotfase van de competitie, speelt LDODK/Rinsma Modeplein zaterdag 10 februari (19.00 uur) thuis tegen HKC/Creon Kozijnen.

En toen stond LDODK weer alleen aan kop van de ranglijst. Een gevolg van een eigen overwinning op Groen Geel en de gelijke spelen van naaste concurrenten KZ, PKC en DVO.

LDODK had het zaterdagavond in Wormer niet echt lastig. Al snel werd duidelijk dat Groen Geel op alle punten de mindere was en nam LDODK een beslissende voorsprong richting een duidelijke overwinning.

Komend weekend staat de tweede ontmoeting met debutant HKC op het programma. In Hardinxveld-Giessendam werd het aan het begin van de competitie 18-21 in het voordeel van LDODK. HKC is wel in de winning mood na een verrassende overwinning op DOS’46, afgelopen weekend. Voor HKC een welkome winst in de strijd om lijfsbehoud. Hierdoor staat de debutant nu met zes punten achtste, met drie en vier punten voorsprong op de laatste twee plaatsen op de ranglijst.

LDODK wil de goede serie van de afgelopen competitieronden graag voortzetten in opmaat naar de belangrijke weken die volgen. Na komend weekend volgt eerst een uitwedstrijd tegen Fortuna, een week later gevolgd door een thuisduel tegen DVO.

Concurrenten PKC en DVO spelen komend weekend niet. Hun onderlinge duel staat voor 20 februari op de agenda, PKC heeft komend weekend als landskampioen Europese verplichtingen. KZ speelt thuis tegen KCC.

Foto: Jacob Heres/Picturespot.nl

Deel dit artikel op: