Coronavirus (Covid-19)

Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de gevolgen van het coronavirus voor de activiteiten die betrekking hebben tot LDODK.

De Nederlandse overheid heeft maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

LDODK volgt de adviezen van de overheid, NOC*NSF en het KNKV. Dat betekent dat alle wedstrijden, trainingen en andere bijeenkomsten tot en met 1 juni vervallen.

Gevolgen competitie

Veldcompetitie

De gehele tweede helft van de veldcompetitie is afgelast. Over de afwikkeling van de veldcompetitie – dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling – besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april.

Topkorfbal (LDODK 1, 2, A1)

De Korfbal Leaguefinale in Ahoy op 4 april zal niet doorgaan op die datum. Of de wedstrijd en de play-offs die daaraan voorafgaan op een later moment wordt gespeeld is nog niet bekend. Hierover neemt het KNKV uiterlijk 6 april een besluit, of eerder als de situatie daarom vraagt.

Wedstrijdkorfbal (LDODK 3, 4, 5, A2, B1, C1, D1)

Alle geplande wedstrijden in de zaalcompetitie van het wedstrijdkorfbal worden afgelast. Het KNKV neemt uiterlijk 6 april een besluit over de rangschikking en de promotie- en degradatieregeling.

Breedtekorfbal (overige teams)

Alle geplande wedstrijden in de zaalcompetitie van het breedtekorfbal worden afgelast. Het bondsbestuur heeft besloten deze competitie als niet gespeeld te beschouwen.

Al onze berichten over het coronavirus:

23-3 – Coronavirus: tweede helft veldcompetitie afgelast
16-3 – Coronavirus: gevolgen voor de competities
12-3 – Coronavirus: wedstrijden en trainingen vervallen
10/3 – Coronavirus in Gorredijk

RIVM en GGD

Actuele informatie over het coronavirus is te vinden bij het RIVM en de GGD.

Deel deze pagina op: