Bezoek uit het oosten

Terug naar het nieuwsoverzicht

LDODK heeft niet alleen aanhang in het noorden. Dat bleek zondagmiddag onder andere uit de drie bussen supporters uit het oosten van het land. Twee bussen kwamen van KVZ uit Zutpen, de derde bus zat vol korfballers van Devinco uit Deventer.

Fusievereniging KVZ klopte bij LDODK aan de deur met de vraag of een jeugdteam van hen eens mee kon oplopen bij een thuiswedstrijd in de League. Dat was snel geregeld. De ouders wilden vanzelfsprekend mee en toen het uitje op de ledenvergadering aan de orde kwam waren er zo maar 90 leden die het uitje naar Friesland ook wel zagen zitten. De twee bussen vol supporters werden ontvangen in de Business Club ruimte en kregen een presentatie over LDODK.

Datzelfde gold voor de bus korfballers van Devinco. Zij waren enthousiast gemaakt door hun speler Remco Faber, die in Deventer woont maar een LDODK-verleden heeft. Hij had een goede wedstrijd uitgezocht en zag zijn zus Femke bij LDODK een geweldige wedstrijd spelen. Zij had een belangrijk aandeel in de 30-20 overwinning op Blauw Wit uit Amsterdam.

Deel dit artikel op: