B1 en C1 naar voor halve finale NK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Voor LDODK/Rinsma Modeplein B1 en LDODK/Rinsma Modeplein C1 wacht op 18 juni nog een toetje van de competitie. In Harderwijk spelen zij dan de halve finale om het Nederlands Kampioenschap.

LDODK/Rinsma Modeplein B1 LDODK B1 won zaterdag thuis met 14-12 overwinning van de Meeuwen B1. Daardoor eindigde de B1 als eerste in de poule met 26 punten uit 14 wedstrijden. Een voorsprong van twee punten op nummer twee Unitas B1, de enige ploeg waar LDODK deze veldcompetitie van verloor.

LDODK B1 speelt op zaterdag 18 juni in de halve finale om het NK tegen Nieuwerkerk B1. Tijdens de zaalcompetitie plaatste de B1 zich voor de kwartfinales van het NK, maar deze gingen net verloren tegen DVO B1

LDODK/Rinsma Modeplein C1 LDODK/Rinsma Modeplein C1 speelde vorige week al de laatste wedstrijd in de Hoofdklasse A, een 21-4 overwinning op Heerenveen C1. LDODK eindigde daarmee ongeslagen in deze competitie met 24 punten uit 12 wedstrijden.

Dat betekent plaatsing voor de halve finale voor de Nederlandse titel op het veld. Tegenstander op 18 juni in Harderwijk is Groen Geel C1. Beide ploegen ontmoeten elkaar in de finale om de Nederlandse titel in de zaal. LDODK C1 won toen met 17-12.

Deel dit artikel op: