Artikel aanleveren

Niks is in beton gegoten. En we snappen het als het niet lukt om een kant en klaar artikel aan te leveren. Dit formulier helpt je bij het opstellen van een bericht en het zorgt ervoor dat we er snel mee aan de slag kunnen. Na het aanleveren zullen we mogelijk een en ander herschrijven.

Doe een voorstel. Een kop is duidelijk, maar maakt ook nieuwsgierig.
Dit zijn de eerste regels van het artikel. Dit stukje is vetgedrukt en is een introductie. Het introduceert kort waar je over gaat lezen. Het zet aan tot verder lezen.
In de eerste alinea na de lead schrijf je de kern van je verhaal. Wat is het nieuws? Wat moeten mensen weten? In de alinea’s daarna ga je er verder op in. Wees concreet, maar volledig. Organiseer je een activiteit? Noem in ieder geval de locatie(s), tijd(en), datum(s) en de doelgroep. Werk met alinea’s. Een grote lap tekst leest moeilijk. Door in korte alinea’s te werken (zo’n 4 à 5 regels) is je tekst beter leesbaar. En je helpt jezelf, omdat je in elke alinea een ander punt kunt behandelen. Veel meer overzicht dus! Een artikel hoeft niet lang te zijn. Een lead + 2 alinea’s is vaak meer dan voldoende. Wanneer de tekst te lang wordt, gebruik je tussenkopjes.
Wil je nog iets kwijt?
Foto meesturen?
Heb je een foto? Je mag deze hier uploaden of mailen naar prcom@ldodk.nl
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Je naam(Vereist)
Kunnen we je bij vragen appen of bellen?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel deze pagina op: