Plaatjesactie Albert Heijn Gorredijk van start!

Aankomende zaterdag 23 januari is het zover: de korfbalplaatjes en de bijbehorende boeken zijn verkrijgbaar! Het boek kun je vullen met de foto’s van onze eigen LDODK’ers. Althans, als je je boodschappen doet bij de Albert Heijn te Gorredijk. Dat kan een plaatje zijn van Marjon Visser, Lisette Broersma of misschien wel van Erik Wolsink! Spaar ze allemaal en plak ze in.

De korfbalplaatjes ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen. De boeken zijn te koop voor 4,95 euro, maar… alle leden krijgen via hun coach of trainer een gratis exemplaar van het plaatjesboek. Dit boek krijg je aangeboden door AH Gorredijk!

Heb je dubbele plaatjes? Geen probleem! Er komt een ruilmarkt op woensdag 2 maart. Houd Facebook en de website in de gaten voor meer informatie hierover.

De actie loopt tot zondag 6 maart. Aan het einde van de actie zou je zomaar een boek vol kunnen hebben met plaatjes van al onze jeugd, junioren ensenioren. Fantastisch toch?

Informatie voor trainers en coaches: jullie kunnen vanaf vrijdag 22 januari vanaf 19.00 uur voor je eigen team de boeken afhalen bij SOC Kortezwaag. Zijn er meer trainers of coaches bij een team? Stem dan onderling even af wie de boeken ophaalt. Ook jullie krijgen een gratis plaatjesboek.

 

Deel dit artikel op: