10 maart: potgrondactie

Terug naar het nieuwsoverzicht

Na het succes van vorig jaar wordt ook dit jaar de potgrondactie georganiseerd.
De potgrond verkopen we huis aan huis door heel Gorredijk en daarom vragen we alle vaders, maar ook de moeders en kinderen, van de LDODK-leden om te komen helpen. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar auto’s met trekhaken, busjes, aanhangers en kruiwagens.

Onze vereniging kan financieel niet zonder dit soort acties; het helpt ons de contributie op een acceptabel niveau te houden en geeft ons de mogelijkheid om ‘extra’ activiteiten te organiseren en/of te investeren in trainingsmaterialen e.d.

Wij zijn ons er van bewust dat we een beroep doen op uw vrije tijd. Ervaring leert ons echter dat het daarnaast ook een hoop plezier oplevert.
Ook de bewoners waar we langs gaan stellen de actie op prijs; bijna iedereen heeft immers potgrond nodig!
Wij hopen dan ook dat velen van u zich aanmelden. Hoe meer helpers hoe minder tijd het kost en hoe gezelliger het wordt.

De actie vindt plaats op zaterdag 10 maart van 09:00uur tot 13:30 uur. We starten en eindigen op de Wetterwille 2 te Gorredijk. Na een ochtend hard werken sluiten we de actie af met een gezamenlijke lunch.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Of steek jij je handen uit de mouwen voor je maatschappelijke stage? Meld je dan snel aan via potgrond@ldodk.nl o.v.v. naam, e-mailadres, beschikbaar vervoer en je mobiele telefoonnummer.

Deel dit artikel op: