Verbouwing Kortezwaag begonnen: een update

Terug naar het nieuwsoverzicht

Friso Bouwgroep is begonnen met de voorbereidingen voor de vernieuwbouw van Sportcentrum Kortezwaag. Het is nu ook zichtbaar dat er van alles gaat gebeuren.

De eerste bouwhekken zijn geplaatst, de komende weken nemen de activiteiten toe. Dit heeft voor de gebruikers, dus ook voor de korfballers, de nodige gevolgen. Een paar aandachtspunten om rekening mee te houden.

Parkeerterrein

Het voorste gedeelte van het parkeerterrein wordt binnenkort helemaal afgezet gezet om zo de bouwveiligheid te kunnen waarborgen. Er wordt extra parkeergelegenheid gecreëerd op de grasvelden naast de voormalige school De Flambou. De precieze planning hiervan weten we nog niet. Er zullen op korte termijn ook parkeerverboden komen op de wegen rondom het complex om de veiligheid te waarborgen.

Fiets

We vragen jullie om zo veel mogelijk op de fiets te komen. De fietsen kunnen worden geplaatst naast het betonpad richting de kunstgrasvelden. Graag de klinkerweg volgen naar de achterzijde van de sporthal.

Kleedkamers

Na het Pinksterweekend maken alle teams gebruik van de kleedkamers bij de voetbalvelden.

Kantine

Vanaf dinsdag 21 mei is de huidige entree en kantine van Kortezwaag buiten gebruik. In de ruimte die tot op heden voor de spinning werd gebruikt wordt een horecaruimte ingericht.

Aan de achterkant van de sporthal is ook een toiletunit geplaatst.

Deel dit artikel op: