Sabine Verhoef naar LDODK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sabine Verhoef maakt de overstap naar LDODK/Rinsma Modeplein. De 23-jarige speelster komt over van Unitas/Perspectief uit Harderwijk.

Sabine promoveerde afgelopen zaalseizoen met Unitas vanuit de Korfbal League 2 naar de Korfbal League. Een knappe prestatie na als vierde te zijn geëindigd in de reguliere competitie. “Dat we dat doel hebben behaald, daar ben ik echt supertrots op”, vertelt Sabine.

De overstap naar LDODK was voor Sabine dan ook geen gemakkelijke beslissing. “Unitas is echt mijn club, dus wat dat betreft doet het ook wel een beetje zeer. Maar bij LDODK kan ik de stap naar de top van de Korfbal League zetten”, legt ze uit.

Sabine, die zichzelf omschrijft als een aanvallende speelster die is gericht op het maken van doelpunten, ziet in LDODK een kans om zich verder te ontwikkelen. “Ik denk dat ik bij LDODK meer allround kan worden. LDODK heeft alles goed voor elkaar en het gevoel dat ik tijdens mijn contact met de club had is heel goed. Dat is voor mij ook heel belangrijk.”

Jan Sjoerd Pool, bestuurslid technische zaken, is verheugd over de komt van Sabine. “We zijn erg blij met deze versterking aan de dameskant. Sabine is een aanvallend ingestelde speelster die heeft bewezen met de besten mee te kunnen. Vorig jaar hebben we al een paar mooie gesprekken met haar gehad, het is mooi dat ze nu de knoop heeft doorgehakt en voor ons heeft gekozen.”

Foto: Jacob Heres/Picturespot.nl

Deel dit artikel op: