LDODK start tegen DVO

Terug naar het nieuwsoverzicht

Eindelijk… We gaan weer los met een nieuw seizoen Korfbal League. Gelukkig weer een gewoon seizoen met alles er op en er aan. En met een vol Kortezwaag. LDODK/Rinsma Modeplein start zaterdag (20.00 uur) thuis tegen DVO/Transus.

Zowel DVO als LDODK hadden een goed eerste deel van de veldcompetitie. LDODK staat halverwege de competitie aan kop in de Ereklasse A, de ploeg uit Bennekom is samen met PKC koploper in de Ereklasse B. Maar het veld is anders dan de zaal, dat weten we allemaal.

In het gekke vorige seizoen van de Korfbal League troffen beide ploegen elkaar pas in de kampioenspoule. De eerste wedstrijd in Gorredijk eindigde in een 23-21 overwinning voor LDODK, drie weken later in Bennekom werd het 27-21 voor DVO.

DVO haalde uiteindelijk de play-offs, LDODK net niet.

Maar dat was vorig seizoen. Aan het begin van een nieuw seizoen is alles weer anders. En uit alles blijkt dat LDODK zaterdag vol vertrouwen in het veld staat.

Beide ploegen troffen elkaar in de voorbereiding op het nieuwe zaalseizoen. LDODK trok aan het langste eind. Maar dat is een maar een oefenwedstrijd. Zaterdag gaat het er echt om. Beide ploegen willen ongetwijfeld hun visitekaartje afgeven.

Maar het belangrijkste: we gaan weer beginnen!

Deel dit artikel op: